EIFEL

 

 • Zoeken en boeken
  Heenreis:
  Dag Maand Jaar
  Nachten Kamer/App. Personen*
  * per kamer / Appartement
  Accomodatievorm
  Alleen boekbare zoeken
  © feratel media technologies AG
 • Facebook, Twitter & Co.
    
  Finde die Eifel auf Facebook  Folge EifelTourismus auf Twitter  Eifel auf YouTube abonnieren  Eifel auf Flickr  Eifel auf Google+  Eifel-Magazine online in Issuu lezen

Wandelen in de Eifel

Tijdens een wandeling door de Eifel geniet u bewust van het veelzijdig landschap in het westen van Duitsland en beleeft u toverachtige natuur- en cultuurplekken in het westen van Duitsland. Daarnaast verbindt u op unieke wijze positieve effecten voor lichaam, geest en ziel.

De wandelregio Eifel is aan het veranderen: het onstaan nieuwe wandelroutes met gecontroleerde beleveniskwaliteit.
De 313 km lange Eifelsteig van Aken naar Trier heeft zich met zijn partnerwegen reeds na korte tijd tot een absolute lieveling van de wandelaars ontwikkelt. Tijdens het wandelen in de Ardennen en in de Belgische Eifel valt er steeds weer iets nieuws te ontdekken – landschappelijk, cultureel of culinair. En de droompaden in de Oost-Eifel zijn uitermate geschikt voor dagwandelingen.

Deze en verdere wandelpaden in de Eifel zijn gekenmerkt door overweldigende uitzichten, naadloze bewegwijzering, verschillende landschapsvormen, wandelvriendelijke gastgevers, enz.

 

© Eifel Tourismus (ET) Gesellschaft mbH 
Kalvarienbergstraße 1 • D-54595 Prüm
terug  naar boven  printen
Tel.: +49 6551 96560 •
e-Mail: info@eifel.info
Impressum